Feed on
Posts
Comments

Klicka på de små bilderna så ploppar en större version upp. Men det vet ni väl redan….

Här kan man titta lite närmre på hatt och kofta och försök att inte fastna i mina grottor till porrer och rynkdjupen. Bara ignorera och titta istället på det vackra! :)

Den här koftan är verkligen som en frostig frusen vinterdag, med de frostdoppade stilliserade gran grenarna (inbillar jag mig att det är?) Och len är den också inte det minsta stickig. Lappen säger att den är ifrån Altman på Fifth Av. i NY och jag tror minsann att det är kashmir.

Hatten är tyvärr lite illa medfaren, fodret är utslitet och jag har inte orkat fixa ett nytt. Det är nog hermelin päls för här och där är det några lite grövre strån som är svarta även om det är väldigt få.

Man skulle haft en matchande vit muff till. Men yllefodrade skinnhandskar får duga. Nu ska jag iväg och hämta dottern på dagis. Hoppas de är ute i snön och leker!

Today I´m wearing a new mustard blouse and and a beige circle skirt. As it is quite cold here today, I´m layering up with one of my vintage cardigans! I love the pearl decoration that remind me of frostnipped branches. My little fur hat and black fur scarf are both vintage and my gray coat I bought some years ago at H&M, a great find!

5 Responses to “Grå vardag gul blus, hermelin hatt och pärlbroderad kofta”

 1. Kristina skriver:

  Jag måste hitta en sån där fin kofta. Lunchade idag med en kompis och hon har hur många som helst. Orättvist..Fin kappa oxå.
  Porer och rynkor kan du nu retuschera bort GRATIS !!! (Jag gör det men berätta inte det för ngn ok? ; )Picassa har ett verktyg som kallas för PicNic som är lätt att hantera. Bara sudda och spraya av hjärtans lust. Eller har du icke retuscherings princper?

 2. sanna skriver:

  Äh! Såna principer har jag då rätt inte. Hehe!
  De va mer tidsbrist och dessutom lite lathet. Jag har ju photoshop så de e bara att googla på hur man gör med smooth skin retouch eller något sådant. Men det är lite för jobbigt för fröken. Så nu blev det por och rynkfest istället.

 3. Isis skriver:

  Mycket elegant!

 4. Kitten skriver:

  Du är så tjusig!! Kanske jag ser dåligt men jag tänkte då inte på några porer eller rynkor?! Istället såg jag vackra garderobsdörrar, fina koftor, röda läppar och en avundsvärd elegans, speciellt på sista bilden. Fina färgkombinationer också. :)

 5. Kari M skriver:

  Du er så fin – selv med porer og rynker! Synes ikke du skal forandre på noe. Du er en stor inspirasjon for meg :)

Leave a Reply