Feed on
Posts
Comments

Jag sitter och väntar på leverans från England. Kanske tycker ni, den där var väl inte så märkvärdig och inte särskilt retro. Men jag har planer att addera lite eget och ge den själ och känsla. Det blir lite Frankenstein vid symaskinen, om man får säga så. Med hjälp av lite puffärmar och rickrac ska vi nog få fason på moderniteten.. Kanske tillomed blir någon form av applikation. Jag blev väldigt förtjust i Tuppence Ha pennys telefonkjol..

Det är en enkel och bra hängsel-klännings modell som är lätt att ändra och variera. Enkelt är bra det betyder mycket användning och många tillfällen (om man bara stylar den rätt med lite olika accesoarer)

Jag har en liten passion med färgen rött, både när det gäller kläder och allt som man kan ha på sig egentligen. Det är en tuff färg för mig, en färg för orädda. Samtidigt som den  signalerar pulserar KVINNA! Jag samlar ju även på röda skor…

TRANSLATION

I’m waiting for a new red daydress to arrive from England. Its simple enough to wear to work and to wear as a daydress. Its not that retro but I have plans for adding some of my own style and soul.  I´m going to zapp some life into it so to say, a bit like Frankenstein at the sewing machine. This is also the right day to confess to the colour of red. The ultimate colour for passion and womanhood according to myself. I use this colour limitless to season and occation.

Happy Valentines! XO

8 Responses to “Sweet redness give me relief”

 1. Ida skriver:

  Den var ju jättefin! Och kappan var inte dum den heller… var har du beställt klänningen från? :-)

 2. sanna skriver:

  Jag beställde klänningen från Asos! http://www.asos.com/pgeproduct.aspx?iid=1881176

 3. Josefine skriver:

  Den är jätte fin tycker jag! Och rött är en himla fin färg. Den kommer klä dig, för du klär väldigt bra i rött må jag säga :) älskar din blogg förövrigt!
  kram
  Josefine

 4. Kitten skriver:

  Åh, vilken sko-samling du har! Jag älskar också röda skor, men har så svårt att hitta dem i min storlek (35). Ska bli spännande att se vad du gör av klänningen! :)

 5. Kristina skriver:

  …men jösses kvinna vad fin du var i det blonda Anita Ekberg manen. Och blont hår mot rött var ju bara sååå fint.

 6. Mallis skriver:

  Underbart fin röd klänning! den ser perfekt ut för sommaren!

  Älskar röda skor jag med! Finns en hel del fina på secondhand om man har tur. Mycket fin kappa btw.

  Har du nåt bra tips på fina mammakläder förresten? :P Det var den bantningen det.

  Kram

 7. Carrå Åsgård skriver:

  Oh vilka underbara skor du har där! Du passar jätte bra i blont hår också! Jag går också mer och mer åt det röda hållet med både kläder och accessoarer, det är en färg man blir glad av och passar bra till våren! :)

Leave a Reply