Feed on
Posts
Comments

Skänker en tanke eller två till alla kvinnor som ännu lever under förtryck och nedvärderande fördomar. Ett hjärta till er som finns där och stöder dessa kvinnor i strävan mot bättre tider.

7 Responses to “Internationella kvinnodagen”

 1. Ida skriver:

  Du är så välklädd och proper, så tjusig! Den röda färgen är jättefin också.

  • sanna skriver:

   Ja visst är det en härlig färg! Och vilken tur jag hade att den matchade exakt med den röda lilla vintagehatten. Ibland passar alla bitar ihop och då ska man passa på. En hommage till kvinnors kamp.

 2. Sanna Wahl skriver:

  Hej, vilken fantastisk klänning! Får man fråga var du hittade den?
  Hälsningar från en annan Sanna som också faller för röda klänningar.

  • sanna skriver:

   Hej Sanna, vad världen är liten :) ! Ja visst är klänningen fin! Köpte den till mig själv på alla hjärtans dag för man måste ju visa lite kärlek till garderoben också.
   Den röda klänningen köpte jag för bara några veckor sedan från asos.com. Här är en länk: http://www.asos.com/ASOS/ASOS-Midi-Dress-With-Full-Skirt/Prod/pgeproduct.aspx?iid=1881117&cid=12899&sh=0&pge=0&pgesize=-1&sort=-1&clr=Red
   Kan vara bra att veta att jag upplevde den som lite stor i överdelen och tyget är mycket följsamt och stretchigt. Om man vill ha en lite mer ”håll in effekt” kan man nog beställa en stl mindre än man brukar ha. Jag har en d kupa och mina bröst fick lugnt plats i storlek 16 jag har svensk storlek 44-46. Brösten brukar annars vara ett problem för mig….

 3. mallis skriver:

  Jättefint med blus och hatt till den röda klänningen! Visst är det den som du beställde för ett tag sen?

 4. Kitten skriver:

  Vad snyggt, speciellt hatten (vadå hatt-älskare?! :P )

Leave a Reply