Feed on
Posts
Comments

Hattasken

Här ligger mina hattar och mössor! Eftersom jag samlar på hattar så har jag en hel del. De flesta är begagnade hattar från 40 eller 50-talen. Vissa har jag gjort själv eller köpt som nya. Har du någon hatt du vill visa upp eller vill du fråga något om  hattar, tveka inte att kommentera eller maila mig!  Tänk vilka otroliga historier man skulle kunna få höra om hattar kunde tala….

Klicka på thumbnailarna så kommer det upp en större bild.

2 Responses to “Hattasken”

 1. Natascha skriver:

  För första gången kan jag inte låta bli att lämna en kommentar….för första gången lägger till en modeblogg till mina top sites!!! WOW! Din känsla för stil och din smak är klockrena! Du är så snygg! Vilka hattar! Återigen WOW…
  Jag tappade mig själv helt när jag gick upp i vikt men du har väckt mitt modemonstret till liv igen. Tvätten är inställd och hela helgen är avsatt för Vintage shopping :) ))

  • sanna skriver:

   Jättekul! Ja man vet ju inte riktigt hur man ska ta en så stor komplimang…Jag blir alldeles varm och röd och pirrig som sockerdricka.

   Säg till om du vill ha några tips eller vill ha shoppingsällskap, jag vet ju inte var du finns men jag finns i Stockholm ;)

Leave a Reply