Feed on
Posts
Comments

Om mig

Den här bloggen skrivs av mig som har dille på retrostil, 40 och 50-talskläder. Jag kommer från Stockholm (född och uppväxt här) men har rötter i Norrland och Finland. Min första 50-tals klänning fick jag från min mormor när jag var 15 och sedan har samlandet fortsatt. Det var kärlek vid första ögonkastet skulle man nog kunna säga. Nu är jag 34 år (jösses!)och jag har väl alltid varit intresserad av mode och stil. Tyger, och kvalité på kläder är något secondhandletandet har fått mig att uppskatta. Att fynda på loppis är beroendeframkallande, och jag älskar att få den där adrenalin-lycko-kicken. På senare år har min stil utvecklats och jag har blivit mer och mer orädd att sticka ut ifrån den övriga befolkningen (kan det ha att göra med att jag blir äldre och modigare?).

Med åren som går har jag insett- Jag lever bara en gång, passa på nu eller aldrig! Jag älskar att klä mig med fantasi och stil, och jag är fascinerad av samhällets klädkoder. Jag började blogga 2007 och då hade jag redan sedan ett bra tag ”gått över gränsen”, dvs börjat klä mig i retrostil även på mitt jobb och till vardags. Min gamla blogg och stildagbok hittar du här http://gamla.modette.se/lillgull/stildagbok . Jag hamstrar hattar, väskor och skor på ett sätt som man nog kan ifrågasätta hälsosamheten i. Ifall jag var av ett djur skulle jag var en ekorre.

3 Responses to “Om mig”

 1. Marianne skriver:

  Hej Sanna, kanske vi kan promenera på Söder tillsammans och så ”Loppan” förstås, vi kommer hem på onsdag,
  kram från svärmor Marianne

 2. Marianne skriver:

  Nej jag har inte skrivit detta två gånger…….eller???
  Så visst kan vi väl ta en promenad till Sofo, kram
  Marianne

 3. Annika Fridh skriver:

  Hej Jag undrar om det är du som gör den virkade ringen
  som jag såg i en affär som har nya och gammla käder
  i Göteborg när jag skulle köpa den sä var den inte kvar den hade någon köpt.
  hon i affären skulle försöka att fråga henne om det är möjligt att hon tänker göra fler ringar för då kan hon ta det i affären -hon sa till mig att gå in på min garderobe där hon finns men det ända jag såg var detta . du kan maila mig om det är du som gör ringen.

Leave a Reply